Samen naar meer zonne-energie in Nederland!   

@  info@zonnelink.nl

@zonnelink

www.facebook.com/zonnelink

Al in 1999 werkten zij samen aan één van de eerste ‘PV-privé’ projecten in Nederland. In 2011 herontdekten zij hun gedeelde drive om zonne-energie simpeler en toegankelijker te maken.  
zonnelink is één van hun initiatieven daarvoor.

Jolein (1976) is al sinds haar studie Natuurwetenschappen en Bedrijf&Bestuur werkzaam in de wereld van energie en klimaat.

Sinds 2002 is zij als consultant werkzaam bij New-Energy-Works, een middelgroot adviesbureau voor energie & klimaat dat haar klanten in de gehele cyclus van onderzoek, advies en implementatie ondersteunt bij het ontwikkelen en uitvoeren van beleid, strategievorming, businessdevelopment en product- en marktontwikkeling.

In 2011 heeft zij daarnaast zonnelink opgericht, dat zich primair richt op het vergroten van de toepassing van zonne-energie bij particuliere woningeigenaren.
Annet (1973) is na haar studie Natuurwetenschappen en Bedrijf&Bestuur gestart met diverse zonne-energieprojecten en acties voor zonnepanelen in Nederland.

Als productmanager bij Nuon heeft zij onder andere gewerkt aan het Solaris-project en diverse PV-privé projecten. Als Business Developer bij Nuon heeft zij vervolgens gewerkt aan windenergie-ontwikkeling in onder meer Nederland, Spanje en Noorwegen. In 2006 heeft zij haar eigen bedrijf Next Energy opgericht dat dat zich richt op projectontwikkeling van duurzame energie projecten in binnen- en buitenland.

In 2011 heeft zij, naast Next Energy, zonnelink opgericht, dat zich primair richt op het vergroten van de toepassing van zonne-energie bij particuliere woningeigenaren.
Meer over Annet Boessenkool en Jolein Schorel

annet@zonnelink.nl
06 304 83 581                                 

jolein@zonnelink.nl
06 244 36 256

Kamer van Koophandel Utrecht: 53765656

@

@zonnelink

www.facebook.com/zonnelink

Contact

info@zonnelink.nl